Naailessen voor volwassenen

Bij Studio YET is het nu ook mogelijk om naailessen te volgen voor volwassenen!

Deze lessen zijn voor beginners. Heel geschikt voor als je zelf al wel eens wat gemaakt hebt en verder weinig ervaring hebt, maar ook als je nog nooit achter de naaimachine hebt gezeten. Het is superleuk om te doen en je zult zien dat je er al snel handigheid in krijgt!

Er is plaats voor maximaal 5 deelnemers. Zo is er genoeg tijd en ruimte om iedereen goed te kunnen begeleiden.

Je werkt aan je eigen project in je eigen tempo. Hiervoor neem je zelf de stof/garen/fournituren mee, het patroon en alle verdere benodigdheden. Vooraf bespreken we wat je zou willen maken, wat je hiervoor nodig hebt en wat je mee moet nemen.

Er zijn heel veel patronen in de studio aanwezig die je mag gebruiken tijdens de naailes. Ook mag je gebruik maken van de naaimachines en lockmachines. Als je nog helemaal geen ervaring op de lockmachine hebt, kan je dit tijdens de les ook leren. Zeker als je iets wilt gaan maken van tricot is dit echt een fijne machine om mee te werken. Heb je zelf een naai- en/of lockmachine die je graag zou willen gebruiken, dan mag je die uiteraard ook meenemen!

De lessen zijn op vrijdagochtend 9.30 – 11.30.

Er wordt gewerkt in blokken van 10 lessen, de kosten hiervoor bedragen € 150,00.

Deelname aan de naailes kan het hele jaar door mits er een plek vrij is. Mocht de naaicursus volzitten op het moment van aanmelding, dan kan je op de wachtlijst geplaatst worden en ontvang je van mij een bericht zodra er een plek vrijkomt.

De lessen zijn inclusief gebruik van naaimachines, lockmachines, patroonbladen/boeken en exclusief alle materialen die je nodig hebt voor je project.

En natuurlijk is er ook thee en koffie.

Tijdens de schoolvakanties en op feestdagen zijn er geen naailessen.

De lessen zijn bij Studio YET in Rotterdam Schiebroek.

Aanmelden: yet@studioyet.nl