Naailessen voor kids

• Momenteel zijn er op beide lesdagen geen plekjes vrij •

• Aanmelden voor de wachtlijst kan via de mail, graag even doorgeven voor welke dag •

Bij Studio YET is het voor kids vanaf 7 jaar ook mogelijk om naailessen te volgen!

We beginnen met de basics: hoe werkt dat nou eigenlijk zo’n naaimachine, hoe ga je achteruit of een hoekje om…en de kids zullen merken dat het nog best lastig is om stof te knippen bijvoorbeeld.

Na deze basis is het eerste project een speldenkussen voor zichzelf maken die ze tijdens de vervolglessen gelijk kunnen gebruiken.

Daarna mogen ze zelf bedenken wat ze willen maken of we bedenken samen een leuk project. En voor feestdagen zoals kerst, pasen en moederdag/vaderdag verzinnen we ook altijd wat leuks!

We werken op naaimachines en lockmachines. Alle overige naaimaterialen zoals scharen, spelden, garen, stoffen, fournituren en patronen zijn ook aanwezig. Je hoeft dus niets zelf mee te nemen.

De lessen zijn op dinsdag- en donderdagmiddag van 15.30 tot 17.00.

Een les kost 16,50 per keer. Er wordt gewerkt in blokken van 10 lessen.

De lessen zijn inclusief alle benodigde materialen en er is ook limonade/thee en wat lekkers/fruit.

Tijdens de schoolvakanties en op feestdagen zijn er in principe geen naailessen.

Wij doen niet aan proeflessen, omdat de kids in de eerste lessen (meestal 2) alleen de basis leren en pas daarna pas aan de slag gaan met het leukste gedeelte: hun eigen projecten, zelf bedacht en gemaakt dankzij alle technieken die ze net geleerd hebben. Met maar 1 basis-proefles mis je dan juist die leuke ervaring! Uiteraard ben je op afspraak van harte welkom om een kijkje te nemen in de studio tijdens een naailes.

Meer info / aanmelden: yet@studioyet.nl