Studio YET kinderfeestjes naailessen

Studio YET (voorheen YET Kids Products) is ontstaan in 2003 omdat ik tijdens mijn eerste zwangerschap het aanbod in vrolijke, eigenwijze maar vooral kleurrijke items voor baby’s en kinderen bijzonder klein vond en zelf items ben gaan ontwerpen.

Op dat moment was ik werkzaam als stylist voor een warenhuis waar ik de kinderafdeling het leukste vond en tijdens mijn studie modevormgeving had ik ook altijd al een enorme interesse in het ontwerpen voor kinderen…alles bij elkaar opgeteld en deze stap was dus eigenlijk niet echt een verrassing meer!

Na jaren een webshop te hebben gehad plus als wholesale voor verkooppunten te hebben gemaakt, was het in 2010 tijd om ons woonhuis te verlossen en het atelier en de verkoop te verhuizen naar een stenen winkel vlakbij: Peppellotta. Een fijne winkel met een groot atelier erachter…een zee van ruimte en zo kon YET een flink stuk doorgroeien.

Na 6,5 jaar een winkel te hebben gehad, was het tijd voor wat nieuws!

In januari 2017 is Studio YET verhuisd naar een ruime studio in de buurt van de oude locatie. Ik wilde heel graag meer aandacht gaan besteden aan de kinderfeestjes, naailessen en workshops en daar was deze studio perfect voor. Het aanbod hierin is daardoor een stuk uitgebreider geworden de afgelopen jaren. 

In de zomer van 2020 zijn we 1 straat verder verhuisd naar een mooiere en nog veel grotere studio, waardoor we nog verder konden uitbreiden. Wat een feest deze studio! Genoeg ruimte voor gezellige naailessen, feestjes en workshops! Zelf maak ik ook nog regelmatig items voor de verkoop, want mijn stoffenvoorraad puilt uit van de mooie stoffen en ik maak nog steeds graag mensen blij met mijn ontwerpen. Daarnaast is het nog mogelijk om  YET items op bestelling te laten maken en ook dat doe ik nog steeds met veel plezier.

Opvallend vrolijk en gemaakt om blij van te worden: dat is YET !

Studio YET 

Yvette Epping  • owner | designer •

KvK nr. 24406179

Gevestigd te Rotterdam (Schiebroek)

Contact: yet@studioyet.nl

© Studio YET 2003-2020 – Alle Studio YET producten, grafische ontwerpen, logo’s en de site, worden door mijzelf ontworpen en gemaakt. Deze complete site inclusief alle YET ontwerpen, teksten en foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd en zijn vastgelegd, niets van deze site mag dan ook zonder toestemming worden gebruikt en/of overgenomen. Er wordt altijd actie ondernomen en in het uiterste geval aangifte gedaan bij inbreuk.