Studio YET kinderfeestjes naailessen

Studio YET (voorheen YET Kids Products) is ontstaan in 2003 omdat ik tijdens mijn eerste zwangerschap het aanbod in vrolijke, eigenwijze maar vooral kleurrijke items voor baby’s en kinderen bijzonder klein vond en zelf items ben gaan ontwerpen.

Op dat moment was ik werkzaam als stylist voor een warenhuis waar ik de kinderafdeling het leukste vond en tijdens mijn studie modevormgeving had ik ook altijd al een enorme interesse in het ontwerpen voor kinderen…alles bij elkaar opgeteld en deze stap was dus eigenlijk niet echt een verrassing meer!

Na jaren een webshop te hebben gehad plus als wholesale voor verkooppunten te hebben gemaakt, was het in 2010 tijd om ons woonhuis te verlossen en het atelier en de verkoop te verhuizen naar een stenen winkel: Peppellotta. Een fijne winkel met een groot atelier erachter…een zee van ruimte en zo kon YET eindelijk een flink stuk doorgroeien.

Na 6,5 jaar met veel plezier een winkel te hebben gehad, was het tijd voor wat nieuws!

Vanaf januari 2017 is Studio YET verhuisd naar een mooie, ruime studio (in de buurt van de oude locatie). Ik wilde heel graag meer aandacht gaan besteden aan de kinderfeestjes, naailessen en workshops. En daar is deze studio perfect voor! Het aanbod hierin is een stuk uitgebreider geworden de afgelopen jaren en vanaf 2020 zijn we nu ook helemaal gestopt met het winkelgedeelte en de opslag van de kledingbeurs spullen om zo de gehele studio hiervoor te kunnen gebruiken. Wel is het nog mogelijk om  YET items op bestelling te laten maken en dat doe ik dan ook nog met veel plezier!

Opvallend vrolijk en gemaakt om blij van te worden: dat is YET !

Studio YET 

Yvette Epping  • owner | designer •

KvK nr. 24406179

Gevestigd te Rotterdam (Schiebroek)

Contact: yet@studioyet.nl

© Studio YET 2003-2020 – Alle Studio YET producten, grafische ontwerpen, logo’s en de site, worden door mijzelf ontworpen en gemaakt. Deze complete site inclusief alle YET ontwerpen, teksten en foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd en zijn vastgelegd, niets van deze site mag dan ook zonder toestemming worden gebruikt en/of overgenomen. Er wordt altijd actie ondernomen en in het uiterste geval aangifte gedaan bij inbreuk.