/YET Kids Products
YET Kids Products 2018-03-13T07:44:08+00:00

YET Kids Products is ontstaan in 2003 omdat ik tijdens mijn eerste zwangerschap het aanbod in vrolijke, eigenwijze maar vooral kleurrijke items voor baby’s en kinderen bijzonder klein vond en zelf items ben gaan ontwerpen.

Op dat moment was ik werkzaam als winkelstylist voor een warenhuis waar ik de kinderafdeling het leukste vond en tijdens mijn studie modevormgeving had ik ook altijd al een enorme interesse in het ontwerpen voor kinderen…alles bij elkaar opgeteld en deze stap was dus eigenlijk niet echt een verrassing meer!

Na jaren een webshop te hebben gehad plus als wholesale voor verkooppunten te hebben gemaakt, was het in 2010 tijd om ons woonhuis te verlossen en het atelier en de verkoop te verhuizen naar een stenen winkel: Peppellotta. Een fijne winkel met een groot atelier erachter…een zee van ruimte en zo kon YET eindelijk een flink stuk doorgroeien.

Na 6,5 jaar met veel plezier een winkel te hebben gehad, is het tijd voor wat nieuws!

Vanaf januari 2017 gaat YET verder in een mooie, ruime studio (in de buurt van de oude locatie). Hierdoor is het mogelijk om creativiteit wat meer de ruimte te kunnen geven: het aanbod in workshops, cursussen en kinderfeestjes wordt de komende tijd uitgebreid.

In de nieuwe studio is genoeg ruimte om ook nog steeds een winkelgedeelte erbij te hebben wat op bepaalde tijden in de week geopend zal zijn, kijk voor de openingstijden op de ‘winkel’pagina.

En daarnaast ga ik de komende tijd ook eindelijk eens flink aan de slag met al die prachtige stoffen die nu steeds maar blijven liggen door tijdgebrek. Ik hou van ontwerpen en dit doe ik na 14 jaar nog steeds met ontzettend veel plezier & aandacht en dat zie je terug in mijn vrolijke YET items!

Opvallend vrolijk en gemaakt om blij van te worden: dat is YET !

YET Kids Products

Yvette Epping  • designer | owner •

KvK nr. 24406179

Gevestigd te Rotterdam (Schiebroek)

Contact: yet@studioyet.nl

© YET Kids Products 2003-2017 – Alle YET Kids Products producten, grafische ontwerpen, logo’s en de site, worden door mijzelf ontworpen en gemaakt. Deze complete site inclusief alle YET ontwerpen, teksten en foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd en zijn vastgelegd, niets van deze site mag dan ook zonder toestemming worden gebruikt en/of overgenomen! Er wordt altijd actie ondernomen en in het uiterste geval aangifte gedaan bij inbreuk.